بسمه تعالی
بنگاه خبرپراکنی بیبیسی در تاریخ ۴ بهمن ۱۴۰۳ برابر با ۲۳ ژانویه ۲۰۲۵، در یادداشتی با عنوان “ظهور صغری … آیا روز موعود نزدیک است؟” طبق روال معمول، نسبتهای نادرست و القائات غیرواقعی درباره بنیانگذار جمهوری اسلامی، حضرت امام خمینی (س) ، پرداخته است. در این راستا، توضیحات زیر از سوی موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(س) به منظور تنویر افکار عمومی ارائه میگردد:
1-بدون شک، موضوع مهدویت و ظهور حضرت مهدی (عج) در اندیشه و عمل بنیانگذار جمهوری اسلامی و مکتب اهلبیت (ع)، یکی از اساسیترین و پویاترین مباحث دینی و اعتقادی اسلام محسوب میشود. امام خمینی (ره) نیز با نگاهی جامع و عمیق، از ابعاد مختلف این موضوع بهصورتی زنده، آموزنده و کاربردی سخن گفتهاند. رهبری ایشان در نهضت اسلامی و وقوع انقلاب را میتوان زمینهساز ظهور آن منجی عدالتگستر جهانی دانست. بنابراین، اعتقاد راسخ امام خمینی (ره) به عنوان یک عالم برجسته اسلامشناس و رهبری سیاسی و اجتماعی به ظهور حضرت حجت (عج)، از ارکان اصلی اندیشه و عمل ایشان بود و وجود جریانهای انحرافی و غیرعقلانی، و تلاشهای رسانهای جهت مقابله با باورهای مردم، هرگز نمیتواند از اعتبار این باور عمیق بکاهد.
2- فعالیت جریانهای انحرافی و سوءاستفاده برخی عناصر از موضوع مهدویت و دیگر مباحث اسلامی و غیراسلامی، همانطور که در طول تاریخ در تمام مکاتب فکری امری مشهود و دارای سابقه بوده، امروز نیز ادامه دارد. اظهارات و ادعاهایی که درباره حضرت حجت (عج) مطرح میشود، نه تنها هیچ ارتباطی با وقوع انقلاب اسلامی و رهبری امام خمینی (ره) ندارد، بلکه در تضاد کامل با آن است. مقابله با این تفکرات انحرافی و جلوگیری از گسترش آنها، از جمله مواضع روشن و قاطع امام خمینی (ره) قبل و پس از انقلاب بود. نمونه بارز این رویکرد را میتوان در مخالفت صریح ایشان با انجمن حجتیه مشاهده کرد، که در پیام تاریخی منشور روحانیت به آن اشاره شده است. موضعگیریهای صریح امام در این منشور نشاندهنده هوشیاری و دقت نظر ایشان در حفظ اصالت تفکر اسلامی و مبارزه با متحجرین و منحرفین است.
۳. در دوران رهبری حضرت امام، گروههای متعددی از افراد، بر خلاف مبانی اسلامی، با استفاده از خدعه و نیرنگ و مقاصد شوم خود را به حضرت حجت (عج) نسبت میدادند و خواهان دیدار و ملاقات با حضرت امام به طرق مختلف بودند که وجه قالب مواجهه حضرت امام برخورد با آنان و عدم ملاقات با آنان بوده است و شرح آنچه در مقاله مزبور به نقل از کتاب خاطرات مرحوم آقای هاشمی ذکر شده است علاوه بر تقطیع و بیان ناقص خاطره جهت انحراف افکار،جزو استثنائاتی است که برخلاف نظر امام و اصرار آقای هاشمی بوده است به نحوی مشروح این ملاقات و نتیجه آن از سوی اعضای دفتر حضرت امام بیان گردیده است:
دو مرد و یک زن مدعی ارتباط با امام زمان بودند، آقای هاشمی رفسنجانی اصرار میکنند که امام به اینها وقت ملاقات بدهد.
امام ابتدا نمی پذیرد و میگوید: من به این حرفها اعتقاد ندارم. بالاخره ملاقات انجام میشود.
وقتی به دیدار امام آمدند، امام به اینها گفتند: خب که چی؟ گفتند: ما با امام زمان ارتباط داریم اگر مساله دارید بفرمایید تا بین شما و امام زمان واسطه شویم! امام میگوید: من در چند مساله مشکل دارم. اگر جواب سوال را آوردید با شما صحبت میکنم. یک مشکل من این است که هنوز ربط “حادث به قدیم” برایم حل نشده است! این را از آقا سوال کنید! سوال دیگر درباره دیوان غزل امام و همچنین سوالی در خصوص عکس منتسب به پیامبر بود. جواب اینها را بیاورید! آن سه نفر رفتند و از جماران فاصله نگرفته بودند که امام به حاج احمد می گوید:
اینها شیاد بودند. بروید پی کارتان!
بعد از مدتی آنان نامه ای سراسر توهین به امام نوشتند. نامه به آقای موسوی اردبیلی رسید. ایشان به امام گفتند میخواهیم اینها را بازداشت کنیم. امام مخالفت کردند که بخاطر توهین به من بازداشت شوند.
4همچنین بنگاه خبرپراکنی در ادامه اظهارات خلاف واقع خود، به نقل و بیان خاطراتی از برخی چهرهها پرداخته و از قول آنان آورده است که امام ۱۲ بار از سوی امام زمان پیام دریافت نموده و حتی از سوی شخص خاصی، پیام پیروزی به امام داده شده است که این موضوع نیز فاقد سند در هیچ یک از بیانات و توصیهها و آثار امام میباشد و فاقد اعتبار و صحت سات و قویاً تکذیب میگردد.